Duminică, 26 Mai 2024

Despre pensiune

 

PENSIUNEA ESTE SITUATA IN PEISAJUL MIRIFIC AL CAZANELOR DUNARII, INTR-O ZONA CU MULTE OBIECTIVE TURISTICE

VA STAM LA DISPOZITIE CU 12 CAMERE SI 3 APARTAMENTE. TOATE CU VEDERE LA DUNARE

int03

Toate camerele sunt dotate cu climatizare, TV, seif si terasa cu vedere la Dunare. Va punem la dispozitie o parcare privata. In incinta pensiunii functoneaza un restaurant cu specific pescaresc, aprovizionat tot timpul cu peste proaspat. Restaurantul are 40 de locuri in interior si 64 de locuri pe terasa, putand fi rezervat pentru organizarea de evenimente: nunti,party-uri, conferinte etc.

DESTINATIA IDEALA PENTRU A SCAPA DE STRESUL ORASULUI.

int01Pensiunea Decebal este locul ideal unde puteti admira salbaticia spectaculoasa a defileului sapat de Dunare in munte. Cazanele sunt portiunea din defileul Dunarii intre Dubova si Ogradena, formata din Cazanele Mari (3,8 km lungime) si Cazanele Mici (3,6 km lungime), unde Dunarea este fortata sa treaca printre muncti si latimea ei se ingusteaza intre 180-250m. Zona este declarata monument unic al naturii in Europa (aici poate fi gasita "laleaua cazanelor").

chipul-lui-decebalIn zona Cazanelor, la intrarea in golful raului Mraconia, pe un pisc de munte, este sapat in piatra un chip al lui Decebal, impresionant, avand o inaltime de 40 de metri si o latime de 25 de metri, iar pe malul Dunarii, in apropiere, se construieste schitul Mraconia (Manastirea de sub ape). Tot aici se afla si inscriptia sapata in stanca "Tabula Traiana" care consemneaza inceputul drumului suspendat al lui Traian pe teritoriul Daciei (40 de km).

Live Camera

cctv-icon

portalturism  partener genius  Pensiuni-Vile  cazare pensiuni